Nieuws2024-07-19T13:29:18+00:00

Nieuws

Onze nieuwsartikelen kunt u hier bekijken.

INSTAAN verwerft opdracht voor de bouw van Plus Ultra III op de Wageningen Campus

Het eerste hout gelamineerde laboratorium in Nederland. Gelegen op de Wageningen Campus in het Business District. Het nieuwe gebouw Plus Ultra III komt te liggen aan het ondernemersplein waarmee het een directe uitwisseling mogelijk maakt met de directe buren van Plus Ultra I & II. Het gebouw van 8.500 m2 biedt een divers aanbod aan ruimtes afgestemd op de behoeften van diverse bedrijven, van alle groottes en alle levensfasen. Plus Ultra III bevat 7.500 m2 flexibele ruimtes voor state-of-the-art [...]

INSTAAN verwerft opdracht voor verduurzaaming Mediacentrum op Mediapark Hilversum

In opdracht van Mediapark Management B.V. gaat Instaan de verduurzaaming van het Mediacentrum verzorgen. Gedurende het project blijft het kantoorgebouw volledig in gebruik. Hierbij worden de centrale luchtbehandelingssystemen en regeltechniek vervangen. Tevens worden alle bouwlagen voorzien van VAV regelaars. Na de operatie heeft het kantoor een A label.

Plus Ultra Leiden opgeleverd

Na 18 maanden bouwen is Plus Ultra Leiden opgeleverd. Kadans Science Partner heeft het kantoor- en laboratorium gebouw voor ondernemers die zich actief bezighouden met life sciences en health op het Bio Science Park Leiden in gebruik genomen. INSTAAN is verantwoordelijk geweest voor de werktuigkundige en sprinklerinstallaties.

Merkhuis Breda opgeleverd

In opdracht van Kadans Science Partner heeft Instaan de werktuigbouwkundige installaties gerealiseerd in het Merkhuis Breda. Het merkhuis stimuleert ontmoetingen, samenwerkingen en kennisdeling tussen ondernemers die zich actief bezighouden met innovatieve en creatieve oplossingen en is gesitueerd op de TripleO Campus.

INSTAAN verwerft opdracht voor Plus Ultra Utrecht.

Plus Ultra Utrecht is een kantoor/laboratoruim gebouw dat wordt gerealiseerd aan de Universiteitsweg te Utrecht. Hiermee maakt Plus Ultra Utrecht straks onderdeel uit van het Science Park. Met de realisatie van Plus Ultra Utrecht wordt antwoord gegeven op de groeiende behoefte aan huisvesting op maat op het park. Plus Ultra Utrecht is voornamelijk bedoeld op start-ups en scale-ups die actief zijn in de Life Sciences sector. Plus Ultra Utrecht kent een BVO van circa 23.000m² verdeeld over 13 bouwlagen. [...]

Geïnteresseerd geraakt?

Heeft u een mooi project waar u ons over wil spreken?

Neem contact op

Heb je vragen en/of opmerkingen, laat het ons weten

Dank voor uw bericht
There was an error trying to send your message. Please try again later.
Ga naar de bovenkant